Festival MR 2017

POZVÁNKA – Oslavte začátek léta na Festivalu Mikroregionu Ivančicko

Mikroregion Ivančicko pořádá při příležitosti začátku léta a konce školního roku druhý ročník Festivalu Mikroregionu, který se letos bude konat na oslavanském zámku. Brány zámeckého parku se pro návštěvníky otevřou v sobotu 24. června 2017 ve 14 hod. a nezavřou se až do večerních hodin. Vstup bude pro návštěvníky zcela zdarma.

Festival dává prostor městům, obcím, školám, spolkům a dalším organizacím v mikroregionu představit veřejnosti svou činnost, zajímavosti či produkty. Díky tomu tak Festival potěší svým pestrým programem návštěvníky všech věkových kategorií. Ti se v letošním roce mohou těšit například na premiéru muzikálu ZUŠ Oslavany, hudební vystoupení kapel ZUŠ Ivančice, folklórní Podhorácký soubor Ketkovice, taneční vystoupení SVČ Ivančice a skupiny Different, vystoupení maminek s dětmi či ukázku výcviku psů.

Festival 2016

Festival Mikroregionu 2016

Kromě pódiového programu festival nabídne také atletické soutěžení, netradiční sportovní aktivity, ukázku zásahu SDH Ivančice, vědomostní kvíz, prezentační stánky obcí, skákací hrad, tvořivé dílničky a hry pro nejmenší a další. Chybět samozřejmě nebude občerstvení ani pivo z Oslavanského městského pivovaru. Celý program zakončí ve večerních hodinách místní hard-rocková skupina Sféra.

Letošní akci dobrovolný svazek obcí Mikroregion Ivančicko připravuje ve spolupráci s městem Oslavany, místním Domem dětí a mládeže a dalšími organizacemi z měst a obcí mikroregionu (SVČ Ivančice, i-Kompas z.s. Hrubšice a další). Festival Mikroregionu Ivančicko je součástí několikaměsíčního projektu s názvem „Podpora společenského života a vybavení v obcích Mikroregionu Ivančicko“, který finančně podpořila Nadace ČEZ.

Neváhejte a přijďte na festival prožít příjemné odpoledne a zároveň tak poznat a podpořit všechny vystupující a ostatní účastníky z vašeho mikroregionu.

Program festivalu MRI 2017

Plakát Festival MR_WEB

Festival MRI 2017_orientační plán

Publikováno v Nezařazené.