01_hlavni vizualizace

Rezidence u zámku – Nové byty v Oslavanech u Brna

Hledáte nové bydlení? V Oslavanech u Brna už brzo vyroste nová Rezidence u zámku. Je to zajímavě řešený bytový komplex , který byl navržen tak, aby vám tu nechybělo nic, co si slibujete od pohodlného bydlení v malém městě, 25 km od Brna.

Věříme, že dokonalé bydlení se netýká jen samotného interiéru, ale záleží i na tom, jak působí bytový komplex zvenku, jestli se nachází blízko školy, lékaře či banky a jestli máte kde parkovat nebo si vyjít na procházku. Rezidence u zámku se nachází v sousedství rozsáhlého areálu oslavanského zámku – významné kulturní památky z 13. století. Zámek je vybudován na údolní nivě v meandru řeky Oslavy, která město obtéká velkým obloukem. Do roku 2019 bude v sousedství Rezidence u zámku upraven rozsáhlý zámecký park. Součástí parku bude dětské hřiště, koupací bio-top nebo odpočinková zóna.

Veškerá občanská vybavenost je v blízkosti projektu. Vše, co potřebujete, je pohodlně dostupné pěšky. V objektu Rezidence u zámku jsou směrem do středu náměstí umístěny vstupy do obchodních prostor a vjezd do garáže, kde je prostor pro 27 parkovacích stání, technické prostory a sklepy. Před objektem bude 40 parkovacích míst pro rezidenty.

Projekt Rezidence u zámku nabízí 63 bytů s rozlohou od 39 m2 do 118 m2.
Objekt je řešen jako čtyřpodlažní, bezbariérový.
Rezidence u zámku je ideální volba pro rodiny s dětmi, mladé jedince i seniory.

Více informací se dozvíte na stránkách:  www.rezidence-oslavany.cz.

Kontakt:

+420 727 913 205

+420 727 913 210

info@rezidence-oslavany.cz

Publikováno v Komerční sdělení.