Mikroregion Ivančicko, Ivančice a Oslavany opět představí krajinu tří řek

regiontourV letošním roce si připomíná Mikroregion Ivančicko 15 let od svého založení (2003-2018). Ani v tomto roce nebude chybět prezentace Mikroregionu Ivančicko, měst Ivančice a Oslavany na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu a turistických možností v regionech Regiontour. Najdete nás zde od 18.1. do 21.1. 2018 (čtvrtek-neděle) v pavilonu P brněnského výstaviště, stánek č. 075 pod nosným sloganem „Krajina tří řek“. Ve čtvrtek 18.1. ve 14:15 hod. navícMikroregion Ivančicko na hlavním pódiu slavnostně pokřtí nové cykloturistické mapy, které budou následně k dispozici ve všech členských obcích (informační centra, obecní úřady). Slavnostní křest doprovodí svým vystoupením soubor Domu dětí a mládeže Oslavany.

Veletrh REGIONTOUR je hlavní prezentační platformou potenciálu cestovního ruchu v regionech České republiky. Je nosným projektem na podporu incomingu a domácího cestovního ruchu. Na veletrhu GO se prezentují tuzemské i zahraniční cestovní kanceláře a agentury se zaměřením na výjezdovou turistiku. Souběžně s veletrhy probíhají Festival krajových specialit a regionální potraviny RegFoodFest, mezinárodní soutěž Gastro Junior Brno – BidvestCup a GO KAMERA – festival cestovatelských filmů, fotografií a publikací.

GO a REGIONTOUR je efektivním místem pro setkávání profesionálů v cestovním ruchu, jehož nedílnou součástí je kvalitní odborný doprovodný program i atraktivní doprovodný program pro širokou veřejnost.

Dny pro veřejnost jsou pátek 19.1. – neděle 21.1.2018 v době od 10 do 18 hod. (v neděli do 16 hod.). Srdečně vás zveme na návštěvu expozice Mikroregionu Ivančicko.

/Centrum společných služeb MR Ivančicko/

DSC_6802

Publikováno v Dobrovolný svazek obcí informuje.