Banner právní poradna

Řešíte životní situaci a potřebovali byste právní radu, případně si ověřit, zda postupujete správně? Nabízíme vám právní poradenství v oblasti občanského práva (rodinné právo, dědictví, převody nemovitých věcí, smluvní právo apod.) a pracovního práva. Předmětem právní poradny o délce 30 minut je individuální konzultace vašeho dotazu s advokátkou. Výstupem je stručné doporučení dalšího postupu ve vaší záležitosti. Nejedná se o právní zastoupení ani přípravu či kontrolu nebo revizi právních dokumentů. Cena za právní poradenství je 500 Kč pro občany obcí MR Ivančicko (věk 18-64 let). Zvýhodněná cena 400 Kč je určena pro seniory od 65 let a handicapované.

Kdy a kde je vypsaný konzultační termín?

Středa 13. 10. 2021, 15:00-18:00

kancelář Mikroregionu Ivančicko, Zemědělská 2 (zadní část budovy, příjezd z ulice Padochovská).

Právní poradna se bude konat pouze v případě alespoň 3 zájemců o konání poradny. V případě nevyhovujícího termínu právní porady je však možné dohodnout privátní konzultaci s advokátkou on-line nebo telefonicky za stejných podmínek.

Je nutné si vždy rezervovat dopředu osobní konzultační termín telefonicky na tel. 602 551 801(manažer mikroregionu), nebo e-mailem na adresu mikroregionivancicko@gmail.com.

Žádáme o stručné sdělení tématu dotazu předem při telefonické nebo písemné objednávce.


Placená právní poradna Placená právní poradna (PDF)

Publikováno v Centrum společných služeb,Dobrovolný svazek obcí informuje,Projekty centra společných služeb.