Informace k uzavírce silnice Hlína – Neslovice

Asfalt, Konstrukce, Silnice, PráceOd soboty 31.8. 2024 bude zavřena silnice od rozhledny po křižovatku pod kopcem v Neslovicích, z důvodů rekonstrukce povrchu vozovky. Uzávěra je pro všechna vozidla a práce jsou plánované do 15.11.2024.

Z těchto důvodů byl vytvořen výlukový jízdní řád, který povede autobus přes Moravské Bránice a Ivančice do Neslovic a dále do Tetčic, Rosic a Zastávky u Brna. Současně totiž bude uzavřen i železniční přejezd v Zastávce u Brna. Pro lepší vlakové spojení do Brna budou autobusy linky 422 zajíždět na nádraží v Moravských Bránicích. Spojení pro žáky 1.stupně v Neslovicích, je zajištěno přímými spoji ráno a odpoledne v ostatních případech bude nutné přesedat v Ivančicích dle výlukového jízdního řádu, který je přiložen a zveřejněn.

Žáci 2. stupně ZŠ TGM Ivančice budou mít povolen dřívější vstup do budovy školy z důvodu brzkého příjezdu do Ivančic. Projednáno s vedením školy.

Doručování poštovních zásilek bude probíhat normálně, ale nevyzvednuté zásilky budou uloženy na poště v Ivančicích, a ne v Neslovicích. Projednáno s vedením pošty.

Po celou dobu uzavírky bude do obce možné přijíždět pouze ve směru od Dolních Kounic. Je to další komplikace pro nás všechny, ale výsledkem bude nová kvalitní silnice do obce.

Jízdní řád obec Hlína 422

Hlína dne 28.8.2024                                              Starosta obce Hlína

Publikováno v Informace z obcí Mikroregionu.