SVČ Ivančice se pustilo do vytváření online námětů pro zábavu dětí

12 loutka2Vzhledem k aktuálnímu omezení činnosti Středisko volného času Ivančice připravuje pro předškolní a školní děti online náměty pro různé tvořivé, sportovní nebo zábavné aktivity.  Náměty a nápady proti nudě, které lze realizovat doma i venku, jsou připravovány průběžně a zájemci je naleznou na webových stránkách:  (https://svcivancice.cz/akce/2020/10/)  na facebooku:(https://www.facebook.com/svcivancice) nebo na speciálním YouTube kanálu Tips4Kids SVČ Ivančice (https://www.youtube.com/channel/UCUnWOL0XE7XHFGHY52HMp-w).

Rodiče i děti zde najdou obrázkové nebo video návody na různá tvoření a vyrábění z přírodních materiálů nebo pomůcek, které máme většinou doma, snadné křížovky a osmisměrky, nápady na deskové nebo pohybové hry nenáročné na prostor či vybavení, různé recepty na výrobu jednoduchých, třeba i „veselých“ pokrmů. Naším cílem je zabavit děti, aby si dle svého uměly naplnit svůj volný čas.

Na webových stránkách a facebooku SVČ Ivančice lze zjistit aktuální informace, týkající se veškeré činnosti organizace.“

Publikováno v Dobrovolný svazek obcí informuje,Informace z obcí Mikroregionu.