Mikroregion Ivančicko pro seniory a handicapované II. – Online vzdělávání a prevence

seniori-velky-banner

Online vzdělávání a prevence pro seniory a handicapované – Ochrana osobních údajů

V rámci projektu „Mikroregion Ivančicko pro seniory a handicapované II.“ podpořeného Jihomoravským krajem, jsme připravili tématické vzdělávací video, tentokrát na téma ochrany osobních údajů.

Online vzdělávání a prevence pro seniory a handicapované – Podvody

V rámci projektu „Mikroregion Ivančicko pro seniory a handicapované II.“ podpořeného Jihomoravským krajem, jsme připravili tématické vzdělávací video, tentokrát na téma Podvody s kpt. Mgr. Zdeňkou Procházkovou, koordinátorkou prevence Jihomoravského kraje..

Online vzdělávání a prevence pro seniory a handicapované – Jak umět s mobilem

V rámci projektu „Mikroregion Ivančicko pro seniory a handicapované II.“ podpořeného Jihomoravským krajem, jsme připravili tématické vzdělávací video, tentokrát na téma, jak umět s mobilem.

Online vzdělávání a prevence pro seniory a handicapované – Prevence v dopravě

V rámci projektu „Mikroregion Ivančicko pro seniory a handicapované II.“ podpořeného Jihomoravským krajem, jsme připravili tématické vzdělávací video, tentokrát na téma prevence v dopravě.

Online vzdělávání a prevence pro seniory a handicapované – Nákupy potravin na Internetu

V rámci projektu „Mikroregion Ivančicko pro seniory a handicapované II.“ podpořeného Jihomoravským krajem, jsme připravili praktické vzdělávací video, tentokrát téma nákupy potravin na Internetu.

Online vzdělávání a prevence pro seniory a handicapované – Rizika krádeží

V rámci projektu „Mikroregion Ivančicko pro seniory a handicapované II.“ podpořeného Jihomoravským krajem, jsme připravili tématické vzdělávací video, tentokrát na téma, rizika krádeží.

Online vzdělávání a prevence pro seniory a handicapované – Bezpečně na Internetu při nákupech se srovnávači zboží

V rámci projektu „Mikroregion Ivančicko pro seniory a handicapované II.“ podpořeného Jihomoravským krajem, jsme připravili tématické vzdělávací video, tentokrát na téma, jak bezpečně na Internetu při nákupech se srovnávači zboží..

Zpět na titulní stránku videí pro seniory a handicapované