Banner

Workshop „Začínající podnikání“ tentokrát v Dolních Kounicích

Uvažujete o tom, že by Vás mohl uživit váš koníček? Rádi byste dělali to, co umíte a do čeho dáváte srdce? Uvažujete o vlastním podnikání? To byste neměli chybět na praktickém a motivačním workshopu na podporu drobného podnikání v Kulturním domě v Dolních Kounicích v pondělí 19. března 2018 od 8:30 do 13:30 hodin. Dostanete nejen praktické návody, jak začít podnikat, financovat začátek podnikání, jak na propagaci a marketing, jak si stanovit cenu a působit na zákazníky, ale i základní informace o účetnictví, daních a legislativě.

Poku uvažujete o vlastním podnikání, pak vám jistě běží hlavou určitě i takové otázky, v jaké oblasti by to mělo být, co vám nejlépe jde, jaký je váš potenciál, jak se na to nachystat… To je přirozené. Jana Krátká, jedna z našich lektorek našeho workshopu Začínající podnikání, vám doporučuje shlédnout tento videorozhovor. Je v něm řečeno dost podstatného. Jana zdraví a těší se na setkání s vámi 19.3., kdy to nebude jen o tom, co je náš potenciál, ale kdy budete především moci slyšet a získat i spoustu praktických rad a faktických informací z oblasti podnikání, které se mohou do začátku hodit.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vsechny-funkce-si-ve-chvili-kdy-padate-na-dno-muzete-tak-akorat-namazat-na-prsa-rika-cech-ktery-si-tyka-s-billem-gatesem-43251

Workshopem vás budou provázet lektorky Jana Krátká, Ivana Filipovičová a Ing. Elen Krejčová. Svými příběhy a nabytými praktickými zkušenostmi z vlastního podnikání vás budou jistě motivovat do začátku vašeho podnikání.

Každý absolvent workshopu má možnost následně využít bezplatné konzultační hodiny, kde se lektorek může individuálně zeptat na problematiku, která ho  zajímá.

To, že se máte na co těšit, dokládá zpětná vazba některých účastníků ze stejné akce, která proběhla minulý rok: „Líbil se mi už jen ten nápad, něco takového uspořádat. Konkrétně bylo hodně skvělé, jak paní lektorka pojala styl přednášky, k tomu všemu jsem odešel nabitý pozitivní energií, plný odhodlání, motivace a užitečnými radami do začátku podnikání od paní účetní.“ Zde je další zpětná vazba:„Paní účetní je velká odbornice, už jen zpracovat ty užitečné materiály, za které děkuji. Lektorka byla úžasná, nakopla mě.”

.

Více podrobností o workshopu naleznete na www.i-kompas.cz. 

.


Workshop pořádá Mikroregion Ivančicko, realizuje i-Kompas, z.s., partnerem akce je Nadace ČEZ.

NadaceCEZ_400x300_RGB_svetlePozadi_transparentni

Publikováno v Nezařazené.